Muziekbos-Koekamerbos - Agentschap Onroerend Erfgoed

URI: https://id.erfgoed.net/openbareonderzoeken/306

Onderwerp Openbaar Onderzoek

De opname in de vastgestelde landschapsatlas van het gebied 'Muziekbos-Koekamerbos' in Maarkedal en Ronse. Van zodra dit gebied is vastgesteld, kan een doorvertaling in een RUP gebeuren en wordt het gebied aangeduid als erfgoedlandschap.

Kaart

Klik op een polygoon voor meer informatie over het voorwerp van het openbaar onderzoek. Indien je op de kaart geen polygonen te zien krijgt, beschik je mogelijk over een verouderde browser. We raden je aan om de meest recente versie van Firefox, Edge of Chrome te gebruiken.

Contactgegevens

Organiserende instantie

Agentschap Onroerend Erfgoed

Je kan het volledige dossier raadplegen op deze pagina. Beschik je zelf niet over internet, dan kan je de gegevens raadplegen op een computer in ons hoofdkantoor. Maak hiervoor een afspraak op het nummer 02/553 16 50.

Opmerking of bezwaar indienen

Je kan een opmerking of bezwaar indienen tot en met 26-04-2021.

Het openbaar onderzoek is afgelopen. Je kan geen opmerking of bezwaar meer indienen.

Of per post:

Agentschap Onroerend Erfgoed
Infopunt Onroerend Erfgoed
Havenlaan 88 bus 5, 1000 Brussel
> De poststempel geldt als indiendatum. Je kan kan je opmerking of bezwaar ook persoonlijk afgeven op de kantoren van het agentschap tijdens de kantooruren.

Meer informatie

Dit openbaar onderzoek betreft de opname in de vastgestelde landschapsatlas van het gebied 'Muziekbos-Koekamerbos' in Maarkedal en Ronse. Ook de landschapselementen en het houtig erfgoed binnen het afgebakende gebied worden vastgesteld. Het openbaar onderzoek loopt van 26 februari tot en met 26 april.

Het betreft de resultaten van het onderzoek dat het agentschap Onroerend Erfgoed heeft uitgevoerd naar de erfgoedkwaliteiten van dit gebied. De aanleiding hiervoor was de opmaak van het gewestelijk ruimtelijk uitvoeringsplan 'Rond Ronse'. Erfgoed is naast o.a. landbouw en natuur één van de elementen in dit gewestelijk ruimtelijk uitvoeringsplan.

De erfgoedwaarden en de afbakening van het gebied ‘Muziekbos-Koekamerbos’ werden geactualiseerd en zijn het onderwerp van dit openbaar onderzoek. Van zodra deze erfgoedwaarden en -kenmerken zijn vastgesteld, kunnen deze worden doorvertaald in het RUP en wordt het gebied aangeduid als erfgoedlandschap.

Downloads