Damse Vaart en tweelingkanalen Schipdonk- en Leopoldkanaal met omgevende polders nabij Dudzele, Oostkerke en Hoeke, Fort van Beieren en kreken van Lapscheure

URI: https://id.erfgoed.net/openbareonderzoeken/400

Onderwerp Openbaar Onderzoek

Het agentschap Onroerend Erfgoed organiseert een openbaar onderzoek over de opname in de vastgestelde Landschapsatlas van het gebied ‘Damse Vaart en tweelingkanalen Schipdonk- en Leopoldkanaal met omgevende polders nabij Dudzele, Oostkerke en Hoeke, Fort van Beieren en kreken van Lapscheure’ in Brugge, Damme, Knokke-Heist en Maldegem (2023-V27). Ook de landschapselementen en het houtig erfgoed binnen het afgebakende gebied, worden vastgesteld. Het vast te stellen gebied is afgebakend op de onderstaande kaart. Klik op de groene zone om het volledige dossier te raadplegen.

Kaart

Klik op een polygoon voor meer informatie over het voorwerp van het openbaar onderzoek. Indien je op de kaart geen polygonen te zien krijgt, beschik je mogelijk over een verouderde browser. We raden je aan om de meest recente versie van Firefox, Edge of Chrome te gebruiken.

Contactgegevens

Organiserende instantie

Agentschap Onroerend Erfgoed

Dossier inkijken

 • Raadpleeg het dossier:
 • Geen internet? Raadpleeg dan het dossier op kantoor:
  • De bibliotheek van het agentschap
  • Je kan deze documenten ook digitaal raadplegen in het hoofdkantoor van het agentschap Onroerend Erfgoed, Herman Teirlinckgebouw op de site van Thurn & Taxis, Havenlaan 88, 1000 Brussel. Raadpleeg hier de om een afspraak te maken.

Opmerking of bezwaar indienen

Je kan een opmerking of bezwaar indienen tot en met 29-09-2023.

Het openbaar onderzoek is afgelopen. Je kan geen opmerking of bezwaar meer indienen.

Of per post:

Agentschap Onroerend Erfgoed
Infopunt Onroerend Erfgoed
Havenlaan 88 bus 5, 1000 Brussel

De poststempel geldt als indiendatum.

Meer informatie

Het dossier vindt u op deze webpagina. Klik op de groene zone op de kaart om het volledige dossier te raadplegen. 

Beschikt u zelf niet over internet, dan kan u de gegevens digitaal raadplegen bij het agentschap Onroerend Erfgoed, Herman Teirlinckgebouw op de site Thurn & Taxis, Havenlaan 88, 1000 Brussel. U kan een afspraak maken op het nummer 02 553 16 50.

Opmerkingen en bezwaren over feitelijkheden bezorgt u aan het agentschap Onroerend Erfgoed van 1 augustus 2023 tot en met 29 september 2023. Dat kan op drie manieren:

 • Bij voorkeur via het digitale formulier op de webpagina van het openbaar onderzoek
 • Met een brief aan het agentschap Onroerend Erfgoed, t.a.v. Infopunt Onroerend Erfgoed, Havenlaan 88 bus 5, 1000 Brussel. De poststempel geldt als indiendatum.
 • Afgifte op de kantoren van het agentschap Onroerend Erfgoed:
  • in Brussel, Herman Teirlinckgebouw, Havenlaan 88 bus 5, 1000 Brussel. (Opgelet! Enkel toegankelijk na afspraak op  02 553 16 50)
  • in Brugge: Jacob van Maerlantgebouw, Koning Albert I-laan 1.2 bus 92, 8200 Brugge (Sint-Michiels) (Opgelet! Enkel toegankelijk na afspraak op 050 24 81 50)
  • in Gent: Virginie Lovelinggebouw, Koningin Maria Hendrikaplein 70 bus 91 te 9000 Gent. (Opgelet! Enkel toegankelijk na afspraak op 09 276 24 40)

Downloads